Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Hit by the ball

 

Igår var jag på min första rugby match är London bland ett gäng riktiga britter och tack vare de grymma platserna blev jag till och med träffad av bollen! Precis innan halvlek kom den flygandes i full fart rakt emot oss och träffade mig på låret. Vad är oddsen att den träffar just mig, utav 80,000 pers! Tyvärr förlorande min pojkväns lag, men vi hade fortfarande en super kul dag!

bath vs saracens

bath vs saracens

bath vs saracens

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!