Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Life in Venice

Bor man i Venice måste livet vara rätt underbart, både för fattiga och rika. Jag och min kille är evigt tacksamma att vi har råd och tid att ibland åka iväg och njuta av Kalifornien med en öl på en uteservering. En av mina producenter jag skriver musik med just nu bor nere i Venice/Marina Del Rey (där jag faktiskt bodde första året jag kom hit) så då och då passar jag på att åka ner tidigare och få lite sol och strand. Bortskämd man är, men fantastiskt tacksam!!

venice beach

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry