Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Happy Birthday Darling

Sara och Katerina, två underbara svenska flickor!! Igår firade vi Sara på Katana i West Hollywood och åt goda cupcakes med hennes egna ansikte på! Jag passade på att använda min nya klänning från Moods Of Norway‘s nya kollektion, som ni kan hitta på hemsidan. Super snygg och bekväm!

Förutom en super kul kväll, fick vi se en olycka då en kille på en motorcykel krockade med en stor SUV mitt på Sunset. Så farligt med mototcykel även om jag älskar det. Killen klarade sig i alla fall, men inte hans Harley..

Tack för en kul kväll tjejer!! xo

katana los angeles

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!