Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Black Hole Sun

Torsdag i LA. Solen skiner. Min huvudvärk spökar efter förkylningen men jag orkar inte bry mig längre. Ikväll ska jag äntligen tillbaka till studion och innan dess ska min pojkvän Tom hjälpa mig och filma en audition (!!) Jag har aldrig auditions längre. Testade på en del skådespeleri några år sen, men när musiken och modellandet tog så mycket tid la jag det på is- Så, vi får väl se vad som händer… xo

photo 5-72

 

jennifer akerman singer

 

black and white

 

tom payne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson