Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

The Valentine Experiment

Det finns inget bättre än att vara kär. Att älska någon som älskar en tillbaka. Jag är så lyckligt lottad att jag hittat det. På lördag är det Alla Hjärtans Dag och jag vet att många kanske tycker det är skitsnack, men nej fan jag vill inget annat en spendera min dag med min pojkvän och tjata om hur mycket vi tycker om varandra. Speciellt efter att ha sett den här underbara videon från Anthon Berg. Ge din älskade, vän eller familj choklad också och tala om för dem hur mycket du älskar dem!

Visste du att alla hjärtans dag kan ge en fysisk lyckokick?

Svenskarna är skeptiska mot Alla Hjärtans dag, speciellt svenska män. Men ett nytt vetenskapligt experiment visar att det lönar sig att vara generös mot sin partner. Att vara generös gör nämligen både dig och föremålet för din generositet gladare. Ett experiment som det danska chokladvarumärket Anthon Berg har genomfört tillsammans med den amerikanske neuroforskaren Paul Zak (även kallad Dr. Love)  visar att nivån av lyckohormonet oxytocin stiger markant hos män när de är generösa mot sin partner! Liknande siffror har tidigare uppmätts hos kvinnor. Oxytocin får oss att känna glädje och lycka och hjälper oss att knyta an till andra människor. Så passa på att vara lite extra generös på Alla Hjärtans dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson