Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Alexa Chung for AG

I fredags tog jag med mamma och syster Mikaela till Neiman Marcus i Beverly Hills där stilikonen Alexa Chung launchade sin nya kollektion för jeansmärket AG. Ska jag vara ärlig tror jag inte att det fanns något plagg som passade för min del, men absolut snygga på henne. Jeansen såg så små ut att jag knappast tror jag hade fått på mig dem över låren.. Men men, trevligt att få medverka denna eftermiddag och mingla med champagne!

alexa chung

 

jennifer akerman alexa chung

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che