Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

LA lifestyle

Fördelen med LA när man är för trött för att klä upp sig är att man i princip kan dra på sig vad som helst och fortfarande se bra ut. Ja, nu ska jag inte riktigt skryta om hur bra jag såg ut idag för det gjorde jag inte alls, men däremot bättre efter att jag varit och hämtat ut mitt paket från Lindex på posten. En svart snygg hatt för att toppa dagens lata outfit var precis var jag behövde!

lindex svart  hatt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gog jul och gott nytt år på dig fina Jennifer!!

    André 2014-12-21 17:16:12
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!