Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Last Night in London…

Sista kvällen i London blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Efter en lyckad plåtning mötte jag och Tom upp våran goda vän Robert som bara var här över en natt, så i och med att det både var min och hans sista kväll ville vi göra något speciellt!

Efter ett snabbt ombyte tog vi tunnelbanan till Liverpool Street där vi först tog en drink på Dirty Dicks (!!) följt av middag på flotta restaurangen Sushi Samba, som ligger på 38e våning i ett höghus. Middagen var god och efteråt gick vi upp på övervåningen för att ta en sista drink..

Under den tiden började jag må lite illa och slutade att dricka. Illamåendet blev värre och värre och jag kände att jag behövde åka hem för att vila innan jag skulle upp tidigt och flyga. Tyvärr blev det inte så mycket vila alls.. Utan resten av natten hade jag huvudet i toaletten och där jag kräkdes upp den dyra maten. Antagligen hade jag fått i mig något dåligt, men konstigt nog drabbade det bara mig och ingen av pojkarna.

Long story short, jag fick helt enkelt ställa in min resa i tisdags morse och flytta den till imorgon. Fanns inte en chans att jag skulle kunna ha rest i det där skicket! Fruktansvärt är det att få matförgiftning. Usch!

Hoppas ni alla i alla fall mår bra och än en gång, see you in LA!

photo 3-164

photo 2-201

Screen Shot 2014-12-17 at 1.00.40 PM

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bläää för matförgiftning! Krya!!!! xxx

    Lottie 2014-12-17 17:18:00
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!