Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

sparkling london

Fick ett par roliga linser till iPhone kameran av en vän som jag lekt runt med ett par dagar. Antar att de finns mycket mycket bättre linser än dessa men rätt kul ändå! Ett par dagar till återstår i London innan jag åker tillbaka till LA. Igår träffade jag min nya agentur Milk igen som jag ser fram emot att jobba med väldigt mycket. Alltid kul att samarbeta med härligt folk! Nu ska jag och Tom vidare ut på äventyr och ikväll väntar en födelsedagsfest där vi misstänker att Tom Cruise kommer hålla hus. Återstår att se..

photo-181

photo-183

photo-182

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!