Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

London Calling!

Man känner sig en aning handikappad när man inte får tillgång till sin telefon eller dator, men London har varit tillfredsställande nog! De senaste dagarna har varit fullspäckade med möten med olika agenturer och jag kan förmodligen redan nu säga att jag hittat min favorit som jag hoppas jag kommer signa med! Min pojkvän Tom som bott i London tidigare i många år har varit en fantastiskt guide och bara efter tre dagar har vi varit runt hela staden. Nu fortsätter resan… xoxo

photo-173

photo-174

photo-175

photo-176

photo-177

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!