Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Vera Velour invigning

En av de största anledningarna varför jag åkte till Europe nu i slutet på november, början på december, var för att överraska mina föräldrar som hade invigning i deras nya Vera Velour butik i Köpenhamn. Jag passade på att stanna i London i ett par dagar i och med att min pojkvän ändå skulle dit, och som tur var kunde han även följa med i lördags, då vi klev in i mammas butik utan att de hade någon aning om det alls. Jag har nog aldrig sätt någon av mina föräldrar så chockade. Pappa tappade hakan och mamma fick sätta sig ner på golvet och ta några djupa andetag och återhämta sig för att tro att det var sant.

Eftermiddagen var super lyckad med mycket folk som alla fick en titt på mammas nya klänningar till ett glas champagne. Jag och Tom fick även lite extra tid över då jag kunde visa honom lite mer av Köpenhamn. Därefter åkte vi hem till Falsterbo, där jag fortfarande befinner mig fram till fredag. xo

vera velour copenhagen

vera velour copenhagen

vera velour copenhagen

 

IMG_4272

vera velour copenhagen

IMG_4246

IMG_4248

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!