Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

My JT

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller hur jag ska förklara hur fantastiskt det var att se Justin Timberlake igår. Jag tror de enda som kan förstå var Malin, Tommy, Tom, Kat och Oliver som såg mig i  extas under två timmar. Så jävla bra var det!!! Inte nog med att jag och Malin fick gå back stage efteråt och säga hej!! Dock måste jag säga att det är alltid roligare att se en artist spela live än att bara säga hej i verkligheten, men självklart var det också extremt kul !! See u again soon Justin.. xoxo

FullSizeRender-9

FullSizeRender-4

FullSizeRender-6

FullSizeRender-10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!