Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Heatwave

Det har varit en lugn helg, en del sessions i studion samt förberedelser inför imorgon där jag och Alia ska ställa ut på marknaden. Värmen har sjunkit  i LA och Santa Ana vinden har börjat komma! Det blåser i Los Angeles, ska världen gå under?! Antar att jag längtar tillbaka en aning till sommaren.. Då passar jag på att lägga ut ett par bilder endast 2 månader sen, då jag plåtade med fotografen Nicolas Corradi… Nästa värmebölja, när ska du komma igen?

 

 

JEN Akerman nic corradi

 

JEN Akerman nic corradi

 

JEN Akerman nic corradi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!