Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Chapter 3

Under de två senaste dagarna har jag röjt och haft mig i mitt förråd där möbler, kläder, smycken och mycket mer från mina 5 år i LA förvarats. En sak jag glömt bort är att, herregud vad grejer man sparar på sig! På söndag får jag äntligen chansen att ställa ut allt detta på Melrose & Fairfax marknaden vilket faktiskt ska bli både kul och skönt! Är ni i LA nu på söndag borde ni verkligen komma förbi och fynda en hel del vintage kläder som jag nu ska bli av med. Livet går vidare! Dags för ett nytt kapitel. xo

Screen Shot 2014-11-14 at 7.49.34 PM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!