Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Chapter 3

Under de två senaste dagarna har jag röjt och haft mig i mitt förråd där möbler, kläder, smycken och mycket mer från mina 5 år i LA förvarats. En sak jag glömt bort är att, herregud vad grejer man sparar på sig! På söndag får jag äntligen chansen att ställa ut allt detta på Melrose & Fairfax marknaden vilket faktiskt ska bli både kul och skönt! Är ni i LA nu på söndag borde ni verkligen komma förbi och fynda en hel del vintage kläder som jag nu ska bli av med. Livet går vidare! Dags för ett nytt kapitel. xo

Screen Shot 2014-11-14 at 7.49.34 PM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson