Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

5 year reunion

Igår hade jag, Alia och Tommy lite av en anniversary då vi träffades för precis 5 år sen på nattklubben Villa där Leonardo Di Caprio hade sin 35 års fest. Denna gången fyllde han 40 och i och med att vi fortfarnade är nära vänner fanns det inget bättre ställe att fira detta på än Soho House, där hela LA’s kändis elit var på plats för att gratta super stjärnan. Vi, ja vi hade lika kul som alla andra! Happy Birthday Leo!

leo 40th soho

 

leo 40th soho

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!