Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

The dream drummer

Tillbaka från replokalerna med Bloke & Bird och vårt band. Måste bara skriva och berätta om vår fantastiske trummis Kristofer Persson från Gävle. Han har varit i Hollywood sedan 2011 och har redan spelat med Bryce från Lifehouse, Paul Gilbert och Lilian Garcia efter att ha studerat på Musicians Institute. Det tog ett tag men vi hittade äntligen den perfekta personen att göra jobbet bakom trummorna. Han är en trummis och musiker i särklass som vi är oerhört glada att få jobba med! Kolla gärna in hans nya band Komox, där även Bryce från Lifehouse spelar!

Kristofer Persson

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!