Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

sun kissed by your shine

Vilken dag! Vilken underbar dag. Hade en sjukt rolig plåtning i Venice Beach för en fantastiskt designer från Church Boutique som en av mina bästa vänner Justin Lynn stylade. Finns inget bättre än när man träffar folk som är inspirerande att jobba med. Eller när man vill äga alla plaggen som man får bära… Nu är jag riktigt trött och det är verkligen dags att sova innan jag ska till studion imorgon och lägga sång på en ny låt. xoxo lovers!

jennifer akerman

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • My favorite lyric today I liked was in a song I was listening to by Olivia Newton John, but I think Bob Dylan wrote it called ”If not for you”. ”If not for you, the winter would hold no spring” how great is that when it’s cold weather? Last winter was the worst winter ever here, literally the worst, and I have never longed for spring like I did in 2014, so that lyric takes on a new and special meaning when I heard it.

    Aaron 2014-11-06 10:18:59
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!