Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

I was there!

Måndag och helgen är över. Vilken helg!! Lördagen var ju bara en aningen annorlunda då jag hamnade mitt i detta Suge Knight dramat på 1oak i West Hollywood. Jag och några vänner hade varit på Soho House och resten skulle vidare till klubben 1oak. Detta är inget ställe jag vanligtvis skulle gå till, vilket de mycket väl vet, men efter en hel del tjat fick de ändå med mig. Ja, för ca 20 minuter kanske. Det var så länge och orkade stå där vid bordet inne på klubben där hiphop musiken dunkar så hårt i brösten att du knappt vet om du lever eller inte, och denna gången även se Chris Brown och Justin Beiber stå på andra sidan dansgolvet. ”Nä, det här är inget för mig idag” tänkte jag och lämnade.

Istället gick jag ett kvarter bort till min väns bar On The Rox där jag trivs mycket bättre. Ett gäng andra vänner dök upp och vi hade en mycket trevlig kväll. När vi runt ca 1.30 skulle ge oss av, varnade vakterna att vi inte skulle gå ut då det var ett slagsmål utan för. Vi gick istället ut en annan väg och möttes då av ett tiotal polis bilar, syrener och panikartade nattklubbsgäster som kom springandes från 1oak. Vi tog oss  över på andra sidan gatan för att skåda kaoset och såg poliser som stod med vapen riktade mot klubben när folket lämnade men händerna upp i luften. ”What the hell is going on?!”

Ryktet gick dock snabbt på gatan och vi fick höra att någon hade skjutit inne på klubben. TACK OCH LOV ATT JAG LÄMNADE. Ja sa ju att de var ett förfärligt ställe.. Hur som helst tog vi oss fort till min väns bil där vi lämnade platsen så fort vi kunde, men på vägen hem ringer min väns telefon där han får höra att hans tjejkompis blivit träffad av ett skott inne på klubben. Som tur var klarade hon sig men fick föras till sjukhus. Ja, vad ska man säga..? För i helvete människor, vad håller ni på med?!

Läs mer på Aftonbladet!

7f4453f7d5cd6b2594c7a0b42671be87

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Inte illa all stöta på syrener mitt i stan så där… Eller var det polisens SIRener du syftade på?

    Anonym 2014-08-27 13:00:00
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!