Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Erik Hassle On the Rox

Det känns i kroppen att det var en lång dag igår! Såg Erik Hassle och även andra svenska bandet NoNoNo igår kväll på The Roxy följt av Rock n Roll Kareoke på On the Rox. Mycket bra musik helt enkelt =) Självklart kunde jag inte motstå att ha på mig min nya Harley t-shirt. Jag kan bli rätt obsessed. Mmm.

photo 1-112

erik hassle

photo 3-85

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej snyggo! Precis sett ett avsnitt av Ana Gina Show där du var med. Kommer du möjligtvis ihåg vad för slags solbrillor du hade då? De var fabulous! Ser ut som nån slags pilotmodell från Ray Ban. Tack för grym och läsvärd blogg!

    Frida 2014-08-14 12:46:00
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!