Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Chic in Chic!

När man ligger sjuk i sängen känns det inte speciellt kul att blogga. Eller att göra någonting över huvudtaget. Idag, torsdag, mår jag äntligen lite bättre efter mycket vila, vatten och te. Bestämde mig för att ta en cykeltur och plockade självklart på mig senaste numret av Chic där jag överraskande hitta mig själv under fitness guiden! Blev lite sugen på att träna om jag ska vara ärlig, men måste nog vänta några dagar till innan min kropp är redo.

Missa inte nya numret av Chic, i butik nu!!!

 jennifer akerman fitness

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • So much travel def takes a toll on the body. Feel better soon sweetie
    kiss and hug!

    Aaron 2014-06-07 10:23:00
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!