Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

My Sex and the City

Ibland när jag går runt på gatorna i New York känner jag mig som Carrie i Sex and the City. Speciellt just nu när jag sitter framför datorn. Eller som igår när jag käkade middag i Soho med min vän Marc, där vi endast pratade om relationer och jag gav tips vad vi kvinnor egentligen vill ha.

Efter middagen gick vi vidare till Café Select för att träffa ett gäng vänner och på vägen dit mötte vi två ”sailors” Det påminde mig om avsnittet i Sex and the City då tjejerna gör detsamma och går på en stor sailors fest. Detta sker under Memorial Day Weekend och veckan när storstan är fylld med vitklädda män kallas ”Fleetweek” Ja, tjejerna i serien kanske stötte på lite mer av ett par hunkar, men mina sailors var söta de också!

photo 3-68

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson