Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

And, action!

Igår, fredag, var första filmdagen utav 3 tillsammans med min vän och regissören Noah Paul för en reklamfilm jag medverkar i. Ska bli kul att fortsätta filma på måndag med ett sådant roligt team! Reklamfilmen kommer bestå av ett antal olika människor runt i USA och det är en ära för mig att få representera New York!

Dagen både började och slutade i Brooklyn, men under eftermiddagen var vi även inne i Soho där vi däremot fick gömma oss under tak några timmar då regnet öste ner. De senaste dagarna har det varit regn, blixt och åska här. But I kind of like it!

jennifer akerman paypal

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!