Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

It’s gotta be worth it

Som musiker går man igenom hinder, problem, lärorika misstag, glädje, tårar, stress, sömnlöshet, känslor och mycket mer.. Vad man måste vara beredd på är att ALLT ska vara värt det. Vad man än måste gå igenom. När man vet att man är beredd på att lägga sitt hjärta och sin själ i det hela.. Det är då man vet att man har hittat rätt.

JAXX

JAXX

Photo by Hadas Di

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Does Lorenzo ever use the talk box like Peter Frampton did? One of my fave performances was his live ”Do you feel like we do?” on midnight special, I went to see him at Summerfest a few years ago , but was so crowded, almost couldn’t see the stage. How do you say , ”Do you feel like we do?” in Swedish? Good stuff, rock on babe!

    Aaron 2014-06-01 06:44:00
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!