Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Los Feliz to Silverlake

I förmiddags tog jag och Lorenzo en promenad genom underbara Los Feliz och Silverlake efter vårat möte på Café Alcove på Hillhurst Ave. Dessa är mina favorit områden i LA. Mycket grönt, mysiga caféer och butiker. Det har varit underligt väder och lite kallare idag så då passade jag på att ha på mig mina sköna jeans från Rut and Circle och läderjacka från Nelly.com.

photo 1-50

jennifer åkerman nelly.com

jennifer åkerman nelly.com

photo 3-37

photo 2-48

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!