Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Pretty Woman

 Jag är sällan i Beverly Hills, men då och då är det skönt med miljöombyte från mina annars mer avslappnade kvarter i Los Feliz och Silverlake. Min agentur, Wilhelmina, ligger nämligen i Beverly Hills och idag hade jag ett möte och casting på kontoret. Jag bar inte många diamater och juveler för det, utan istället rockade jag min nya jeans jacka från nelly.com och mina nya Ran Ban’s och kände mig lika vacker ändå!

photo 2-45

photo 4-18

photo 3-35

photo 5-9

 jennifer åkerman nelly.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry