Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Pretty Woman

 Jag är sällan i Beverly Hills, men då och då är det skönt med miljöombyte från mina annars mer avslappnade kvarter i Los Feliz och Silverlake. Min agentur, Wilhelmina, ligger nämligen i Beverly Hills och idag hade jag ett möte och casting på kontoret. Jag bar inte många diamater och juveler för det, utan istället rockade jag min nya jeans jacka från nelly.com och mina nya Ran Ban’s och kände mig lika vacker ändå!

photo 2-45

photo 4-18

photo 3-35

photo 5-9

 jennifer åkerman nelly.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!