Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Relaxed

Under allt resande och flängandes hit och dit började jag få rygg problem förra veckan och efter helgens smärta var det inget annat att göra än att söka hjälp!

Alla mina vänner har tjatat om akupunktur och hur fantastiskt det tydligen ska vara, så jag bestämde mig igårkväll att ge det ett försök imorse. Vilken skillnad! Hela ryggen känns äntligen avslappnad och smärtan är borta. Kvinnan satte även på sugproppar på ryggen som kändes otroligt befriande efteråt.

Jag måste helt enkelt lära mig att slappa av mer. Har en tendens att stressa upp mig alldeles för mycket. Bästa sättet för mig att koppla av är att sitt själv någonstans utomhus med natur omkring mig och lyssna på musik. En låt jag verkligen kan rekommendera är denna..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Damn earthquake would make anyone tense! Good that the acupuncture helped. It’s nice music, you might also like Sade, good to chill out to that.

    Aaron 2014-03-19 10:41:00
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!