Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

EARTHQUAKE !!

Jag må inte ha varit på tv när de skedde, men de kändes banne mig som att det var en film. Kl 06.27 imorse upplevde jag min första riktiga jordbävning efter nästan 5 år i Los Angeles och det kändes verkligen! Jag hoppade upp ur sängen och det tog någon sekund innan jag insåg vad det var som egentligen hände.

En 4.4 stark jordbävning fick hela LA att vakna denna måndag morgon på St Patrick’s Day och detta kommer definitivt bli snacket på stan idag. Upplevelsen var absolut skrämmande till en början och kändes sjukt overklig. Någon minut senare var mobilen full med sms och twitter listan bombaderad av folks reaktioner. Tur att vi har varandra!

På klippet nedan kan ni se när jordbävningen slår till på KTLA’s morgon nyheter. Håller tummarna för att denna var den enda vi behöver uppleva på ett bra tag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Jennifer Åkermans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!