Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Galore goes Downtown LA

Galore’s fester, precis som den senaste, är alltid lika underhållande med en blandning av A-list kändisar och galna karaktärer. Imorgon, torsdag, är det dags igen för deras Music and Friendship Issue release fest i Downtown LA där jag, tillsammans med Soko, Tamara Sky och Nina Tarr ska spela skivor. Självklart klädda i Nasty Gal!

galore mag lavish downtown

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Here, we use the word ‘bitch’ as a verb also, haha. In the meaning of to complain, I bitch about the weather all the time, haha. Or a ‘bitch fest’ is getting together to complain vociferously about something, haha.

    Aaron 2014-03-07 09:41:00
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!