Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Wild thang

 

Även fast jag vet att jag snart är tillbaka i LA igen så känns det lite jobbigt att lämna. Speciellt när det är 25 grader sol ute! Ser inte riktigt lika mycket fram emot att landa på Arlanda på söndag och kliva ut i minus grader…  Men men, jag är snart tillbaka och förhoppningsvis stannar jag längre nästa gång!

Det har varit en super kul vecka med både business och pleasure tillsammans med grabbarna från Galore Magazine och i onsdags var vi på Wild Fox‘s fest på Mondrian Hotel’s Sky Bar följt av middag på Chateau Marmont. Två ställen jag kan rekommendera. Nedan har ni oss, jag Jacob, Gia, Prince och Emily. Jag bär min snygga mocka väst från Ralph Lauren Denim & Supply!
jennifer akerman emrata prince jacob giaPhoto by Steven Meiers

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson