Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

”Malin Åkerman’s pappa Magnus”

 För er som redan känner mig och min familj vet ni säkert redan att jag har en väldigt positiv och optimistisk pappa – Magnus Åkerman. En annan person som upptäckt detta under de senaste åren är Filip Hammar.

För tre år sen träffade vi Filip och Fredrik i New York då Malin var gäst på Söndagsparty och sen dess har vi sprungit på varandra både i Los Angeles och Stockholm. Det roliga är, att Filip och pappa Magnus har sprungit på varandra nästan lite FÖR OFTA. Slumpmässigt så klart, men det hela har lett Filip Hammar till ett stort frågetecken. ”Varför springer jag ständigt på Malin Åkerman’s pappa Magnus och är han verkligen alltid så där positiv till livet?” Svar JA!

I Filip och Fredrik’s podcast förr förra veckan kom pappa Magnus på tal och hela familjen fick många goda skratt. Klicka vidare på bilden nedan och lyssna du också! Snacket om farsan början runt den 38e minuten. xx

Screen Shot 2013-12-05 at 9.39.21 AM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson