Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

Hello Stockholm!

Ibland klagar jag på hur trött jag på att bo på olika ställen, ha resväskan som garderob och aldrig riktigt komma in i någon rutin innan jag ska iväg igen.. Men vid andra tillfällen slår det mig, fan vad skönt det är! Det känns som att de problem man möter är mycket lättare att släppa och det är enklare att gå vidare.

Däremot har det varit super roligt att vara i Stockholm och Sverige så pass mycket som jag varit under den senaste tiden. Efter nästan 5 år i Los Angeles behövde jag verkligen en paus. Saknade stadskänslan, att promenera, åka kommunalt och inte alltid sitta fast i LA’s galna trafik. Jag tror att miljö ombyte är viktigt och ger en inspiration. För mig har det också gjort att jag uppskattat saker och ting mycket mer.

I morgon förmiddag flyger jag upp till Stockholm igen där jag ska vara de kommande 3 veckorna och det ser jag fram emot!!

Stay tuned.. xx

jennifer åkerman blogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det är roligt att du är tillbaka med ditt modersmål och skriver lite mer reflektioner igen! fortsätt inspirera

    Peter 2013-11-03 23:48:00
    Svara
Jennifer Åkermans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding