Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

We are JAXX, are you?

Det tar tid att skapa musik, det är en sak som är säkert. För nästan 3 år sen träffade jag Lorenzo som idag består, tillsammans med mig, av duon JAXX. Första gången vi träffades var i Los Angeles. Han var där som låtskrivare och jag jobbade under den tiden som modell och sjöng i bandet Bella Tech.

Jag och Lorenzo klickade på en gång och började skriva musik tillsammans. Vi har gått igenom mycket.. både i musiken och det privata men än idag är vi mycket goda vänner och är alltid där för varandra. Ett tips till er som tex jobbar med musik eller något annat kreativt är att trivas med den ni jobbar med. Att det känns bra, har samma vision och samma mål. En annan punkt att komma ihåg är att en super producent kan vara bra för någon men en lite mindre etablerad låtskrivare kan tex vara bättre för just dig. Det gäller att hitta den där kemin.

I början på nästa år, 2014, planerar vi att äntligen att släppa vår musik och det ser jag verkligen fram emot !! Vi har så mycket låtar och musik på lagret men det gäller som sagt att göra det på rätt sätt idag och mycket planering krävs. Hoppas ni kommer att gilla vad vi skapat. Under tiden, följ oss på facebook.com/wearejaxx och instagram @wearejaxx.

jennifer akerman jaxx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind