Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jennifer Åkerman

My Sex and the City

Ibland när jag går runt på gatorna i New York känner jag mig som Carrie i Sex and the City. Speciellt just nu när jag sitter framför datorn. Eller som igår när jag käkade middag i Soho med min vän Marc, där vi endast pratade om relationer och jag gav tips vad vi kvinnor egentligen vill ha.

Efter middagen gick vi vidare till Café Select för att träffa ett gäng vänner och på vägen dit mötte vi två ”sailors” Det påminde mig om avsnittet i Sex and the City då tjejerna gör detsamma och går på en stor sailors fest. Detta sker under Memorial Day Weekend och veckan när storstan är fylld med vitklädda män kallas ”Fleetweek” Ja, tjejerna i serien kanske stötte på lite mer av ett par hunkar, men mina sailors var söta de också!

photo 3-68

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Jennifer Åkermans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk